Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve sel basmak

Rüyada eve sel basmak

Rüyada eve sel basmak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve sel basmak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada eve sel basmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, kazancının epey düşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada evini sel basmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, aileden ayrı kalınacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel basmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada evi sel bastığını görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi sel almak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada selin evi yıktığını görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, iş güç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada evde sel görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada evi temiz su basmak gönlünce harcama yapmasına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments