Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel basmak

Rüyada sel basmak

Rüyada sel basmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, zorlukların günden güne artacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada sel basmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada evini sel basmak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada eve sel basmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sel basmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada berrak sel görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, suç işleyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada fırtına ve sel görmek geleceğinin parlak olacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur seli görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, zinde kalacağına işaret eder.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sel görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, stresinin çoğalacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments