Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde sel görmek

Rüyada evin içinde sel görmek

Rüyada evin içinde sel görmek yalan söylemeye, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada evin içinde sel gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Rüyada evin içinde sel görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel içinde kalmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada selin içinden geçmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada sel içinde yürümek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada selin içinde yürümek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada selin içinde kalmak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada selin içinde yüzmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin sel bastığını görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments