Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini badana yaptırmak

Rüyada evini badana yaptırmak

Rüyada evini badana yaptırmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Rüyada evini badana yaptırmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Rüyada evini badana yaptırmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalettir.

Rüyada evin badana olduğunu görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evini badana yapmak önünün kapanacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evini badana yapmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evini badana yapmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, büyük borçlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin badana yapildiğini görmek fakirlerin güleceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, anne duasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments