Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evini badana yapmak

Rüyada başkasının evini badana yapmak

Rüyada başkasının evini badana yapmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kazancı arttıracağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evini badana yapmak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Rüyada evini beyaz badana yapmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine inanılır.

Rüyada başkasının evini badana yapmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, umutların biteceğine inanılır.

Rüyada komşunun evini badana yapmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini badana yapmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çok iyi şeylere rivayet eder.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada evini badana yaptırmak sürekli dua alarak yaşayacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Rüyada evin badana olduğunu görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin badana yapildiğini görmek çok büyük bir acı duyacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments