Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evini badana yapmak

Rüyada komşunun evini badana yapmak

Rüyada komşunun evini badana yapmak attığı adımların boşa çıkacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, ailesi ile mutlu olacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evini badana yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Rüyada komşunun evini badana yapmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine inanılır.

Rüyada evini badana yapmak çok büyük mutluluklar tadacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Rüyada başkasının evini badana yapmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada evini beyaz badana yapmak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sorunların günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Rüyada komşunun evinde banyo yapmak onlarla gönül birliği edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada evin badana yapildiğini görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, kendinden emin adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments