Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin badana olduğunu görmek

Rüyada evin badana olduğunu görmek

Rüyada evin badana olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yardımda bulunacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada evin badana olduğunu gördüyseniz:

  • Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, işlerinden feragat edeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini badana yaptırmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada evin badana yapildiğini görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Rüyada komşunun evini badana yapmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Rüyada evini badana yapmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, onlara değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini beyaz badana yapmak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, makbul olan mallar edineceğine tabir olunur.

Rüyada evin badana olduğunu görmek geleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments