Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin badana yapildiğini görmek

Rüyada evin badana yapildiğini görmek

Rüyada evin badana yapildiğini görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, başarılı bir kişi olunacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Rüyada evin badana yapildiğini gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz ilginç bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada komşunun evini badana yapmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evini badana yapmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kısmetli kapıların açılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada evini beyaz badana yapmak gelirinin artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada evin badana yapildiğini görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evini badana yapmak zararlarını telafi edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini badana yaptırmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments