Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini badana yapmak

Rüyada evini badana yapmak

Rüyada evini badana yapmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini badana yapmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda doğru kişilere ulaşabilirsiniz.

Rüyada evini beyaz badana yapmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada evini badana yapmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, duymadığı sözleri duyacağına inanılır.

Rüyada başkasının evini badana yapmak o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evini badana yapmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada evin badana olduğunu görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sevdiği birini kırmaya yorulmaktadır.

Rüyada evin badana yapildiğini görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek işlerinin yolundan çıkacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments