Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini beyaz badana yapmak

Rüyada evini beyaz badana yapmak

Rüyada evini beyaz badana yapmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, evi yoksa ev alacağına işarettir.

Rüyada evini beyaz badana yapmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evini beyaz badana yapmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada evini badana yapmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına delalet eder.

Rüyada komşunun evini badana yapmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hem ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini badana yapmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz badana yapmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boya badana yapmak sağlığının yerinde olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi beyaz badana yapmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yaşama sevincine kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak takdir edileceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments