Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisini çok yıpratacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek çalışmalarının artacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek birçok kişiye yardım edeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek elinin de bollaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldırım çarpması görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına inanılır.

Rüyada yıldırım şimşek görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yıldırım görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments