Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, güzel günler geçireceğine, kara kara düşünür olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler başarabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, heveslerinin de azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet eder.

Rüyada yıldırım görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada yıldırım çarpmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak insanları kandıracağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments