Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldırım çarpması görmek

Rüyada yıldırım çarpması görmek

Rüyada yıldırım çarpması görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, zorlukların son bulacağına delalet eder.

Rüyada yıldırım çarpması gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada yıldırım çarpması görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada yağmur ve yıldırım görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine inanılır.

Rüyada yıldırım sesi duymak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, her zaman neşeli olacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments