Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek umutlarını yitireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, doğru adımlar atacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalet eder.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, malvarlığının artacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek elinin de bolluk göreceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işarettir.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek işlerin daha kötüleşeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldırım çarpması görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yıldırım sesi duymak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments