Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, bereketin ve verimin hâkim olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, her zaman çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, karlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldırım sesi duymak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine inanılır.

Rüyada yıldırım şimşek görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments