Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldırım şimşek görmek

Rüyada yıldırım şimşek görmek

Rüyada yıldırım şimşek görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, dinamik olacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine inanılır.

Rüyada yıldırım şimşek gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yıldırım şimşek görmek çok büyük mutluluk duyacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada yıldırımdan kaçmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yıldırım çarpması görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldırım sesi duymak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına yorulmaktadır.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve yıldırım görmek hayatını ailesine adayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments