Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevinileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek başarılarının katlanacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yıldırım şimşek görmek ayıplı yolara sapacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada yıldırım görmek şansının hep açık olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments