Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldırım görmek

Rüyada yıldırım görmek

Rüyada yıldırım görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine işaret eder.

Rüyada yıldırım gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek kendi işinin sahibi olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine alamet eder.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldırım şimşek görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak hedeflerine ulaşacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işarettir.

Rüyada yıldırımdan kaçmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments