Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev su basmak

Rüyada ev su basmak

Rüyada ev su basmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev su basmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konunun ayrıntılarına inmelisiniz.

Rüyada ev su basmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulur.

Rüyada evi temiz su basmak kötü günleri arkasında bırakacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada eve su basmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada odayı su basmak borçlanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada dükkanı su basmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada deniz suyuna basmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada evini su basmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada başkasının evini su basmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments