Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoyu su basmak

Rüyada banyoyu su basmak

Rüyada banyoyu su basmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına yorulur.

Rüyada banyoyu su basmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Rüyada banyoyu su basmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine inanılır.

Rüyada su basmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfağı su basmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir yeri su basmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine yorulur.

Rüyada ev su basmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyuna basmak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına rivayet eder.

Rüyada yatak odasını su basmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada suya basmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin günden güne açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments