Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine polis geldiğini görmek

Rüyada evine polis geldiğini görmek

Rüyada evine polis geldiğini görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kendisine uğur getireceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evine polis geldiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada evine polis geldiğini görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, arzuların gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada eve polis geldiğini görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine alamet eder.

Rüyada evinde polis görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada evin etrafında polis görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işarettir.

Rüyada evin önünde polis görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments