Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun evine geldiğini görmek

Rüyada patronun evine geldiğini görmek

Rüyada patronun evine geldiğini görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronun evine geldiğini gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işarettir.

Rüyada patronun evine gitmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada patronun evinde olmak koltuğunun da yükseleceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet eder.

Rüyada patronunun evine gitmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Rüyada patronun evini görmek başarıya giden yolların açılacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin evine geldiğini görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, zorlukları atlatacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin evine geldiğini görmek mevki kaybına uğrayacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
nergiz

Merhaba Rüyamda patronlarım evıme geldıler gezdıler cok begendıler evımı bitanesıde gelırken pasta getirmişti ilk basta bi baktılar gezdıler ama sonradan begendıler terasım olmasını bunun anlamı nedir gündüz nıyetıne hayrolsun ınsallah

nergiz

çok teşekkür ederim