Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin etrafında polis görmek

Rüyada evin etrafında polis görmek

Rüyada evin etrafında polis görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin etrafında polis gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içeren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada evin etrafında polis görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada evin etrafının yandığını görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada evin etrafında kalabalık görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada evin etrafında asker görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evin etrafında deniz görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada evin etrafında köpek görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada evin etrafında yılan görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin etrafını süpürmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments