Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin önünde polis görmek

Rüyada evin önünde polis görmek

Rüyada evin önünde polis görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada evin önünde polis gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada evin önünde polis görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin önünde asker görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin önünde mezar görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin önünü sulamak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada evin önünde gül görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evin önünde siyah araba görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada suyla evin önünü yıkamak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin önünde odun görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments