Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek

Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek

Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, batıl amele, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Rüyada komşusunun evine geldiğini gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada komşunun evine geldiğini görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işarettir.

Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun hacdan geldiğini görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun geldiğini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Rüyada komşunun eve geldiğini görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Rüyada komşu evine girmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun evini boş görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, yeni iş kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun evinde banyo yapmak işlerinde berekete kavuşacağına, emellere ulaşılacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments