Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve polis geldiğini görmek

Rüyada eve polis geldiğini görmek

Rüyada eve polis geldiğini görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, bazen de rahat geçeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Rüyada eve polis geldiğini gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Rüyada eve polis geldiğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evine polis geldiğini görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde polis görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Rüyada polisi evde görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalet eder.

Rüyada eve polis çağırmak başın borçlularla belaya gireceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada polisin evi aradığını görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına alamet eder.

Rüyada askerin eve geldiğini görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments