Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde polis görmek

Rüyada evinde polis görmek

Rüyada evinde polis görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde polis gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz onca şey varken, engellere odaklanmanın bir manası olmayabilir.

Rüyada evinde polis görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine polis geldiğini görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evin önünde polis görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada evin etrafında polis görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, umutlarının kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis ordusu görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada polis çağırmak görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada eve polis çağırmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kazancın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments