Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin eve geldiğini görmek

Rüyada polisin eve geldiğini görmek

Rüyada polisin eve geldiğini görmek çalışmalarının takdir edileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, büyük takdir toplanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada polisin eve geldiğini gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eve polis geldiğini görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada evine polis geldiğini görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada eve polis çağırmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisi evde görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada polisin evi aradığını görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına rivayet eder.

Rüyada evde polis görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, istemediği halde borçlanacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece eve gelmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments