Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine perde asmak

Rüyada evine perde asmak

Rüyada evine perde asmak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada evine perde asmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Rüyada evine perde asmak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz perde asmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe perde asmak umutlanacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işarettir.

Rüyada perde yıkayıp asmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada perde asmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı perde asmak engel teşkil edeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tül perde asmak alım zorluğu yaşamayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni eve perde asmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments