Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe perde asmak

Rüyada pembe perde asmak

Rüyada pembe perde asmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada pembe perde asmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada pembe perde asmak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tül perde asmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada yeni eve perde asmak işlerinin kötüye gideceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve perde asmak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işarettir.

Rüyada perde yıkayıp asmak ekmeğinin verimli olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı perde asmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz perde asmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sosyal konumunun değişeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments