Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde yıkayıp asmak

Rüyada perde yıkayıp asmak

Rüyada perde yıkayıp asmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada perde yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Rüyada beyaz perde asmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada evine perde asmak güzel günler yaşanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yeni eve perde asmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı perde asmak geçiminin yerinde olacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada perde yıkayıp asmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak aileye büyük bir ev alınacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, bazen de rahat geçeceğine inanılır.

Rüyada tül perde asmak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada pembe perde asmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments