Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz perde asmak

Rüyada beyaz perde asmak

Rüyada beyaz perde asmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, başarılarının tadına varacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz perde asmak gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Rüyada beyaz perde asmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada beyaz tül perde asmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada perde asmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada eve perde asmak başarısının düşeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cama perde asmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı perde asmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, varlıklı kimse olacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına inanılır.

Rüyada evine perde asmak işlerin günden güne daha da açılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe perde asmak zor durumlara düşeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments