Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eve perde asmak

Rüyada yeni eve perde asmak

Rüyada yeni eve perde asmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, zor bir durumda kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni eve perde asmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Rüyada yeni eve perde asmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve perde asmak insan sevindireceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe perde asmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, şansın yaver gideceğine, zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz tül perde asmak keyfe kavuşacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cama perde asmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı perde asmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada perde asmak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde asmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments