Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde asmak

Rüyada perde asmak

Rüyada perde asmak üzüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, planların aksayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada perde asmak gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Rüyada perde yıkayıp asmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak rahatının da yerine geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz perde asmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evine perde asmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada eve perde asmak bereketin geleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada perde asmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada cama perde asmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, rahata ereceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine inanılır.

Rüyada pembe perde asmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments