Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı perde asmak

Rüyada kırmızı perde asmak

Rüyada kırmızı perde asmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, makamının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı perde asmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada kırmızı perde asmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hayallere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tül perde asmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, yüksek bir makama geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni eve perde asmak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada eve perde asmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada cama perde asmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe perde asmak eksiklerinin farkına varacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, sağlığın da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada perde yıkayıp asmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, dünya mallarının çoğalacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evine perde asmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments