Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde asmak

Rüyada tül perde asmak

Rüyada tül perde asmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada tül perde asmak gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Rüyada tül perde asmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, şansın açılacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yetkili bir göreve atanacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tül asmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tül asmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cama tül asmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, itibar edineceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada pencereye tül asmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada pembe tül perde görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı tül perde görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments