Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinden su aktığını görmek

Rüyada evinden su aktığını görmek

Rüyada evinden su aktığını görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada evinden su aktığını gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Rüyada evinden su aktığını görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Rüyada evin içine su aktığını görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin altından su aktığını görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments