Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine su aktığını görmek

Rüyada evin içine su aktığını görmek

Rüyada evin içine su aktığını görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, hidayete ereceğine inanılır.

Rüyada evin içine su aktığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi maddi açıdan da ele almanız gerekebilir.

Rüyada evinden su aktığını görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada evin altından su aktığını görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada evin içine su aktığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek hayatının iplerini eline alacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments