Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, ruhani önderlik yapacağına delalettir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamak için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Rüyada duvardan su akması görmek kısmetin ve talihin açılacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan su aktığını görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada evinden su aktığını görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, moral bulacağına, çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments