Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin altından su aktığını görmek

Rüyada evin altından su aktığını görmek

Rüyada evin altından su aktığını görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, bol kazanç getireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına yorulur.

Rüyada evin altından su aktığını gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada evin altından su aktığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içine su aktığını görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işarettir.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek kendi bildiğini okuyacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sevilen bir dostun geleceğine yorulur.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, üzüntülü bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments