Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde su aktığını görmek

Rüyada evin içinde su aktığını görmek

Rüyada evin içinde su aktığını görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, ilerleyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde su aktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada evin içine su aktığını görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, malına gelecek zarara yorulmaktadır.

Rüyada evinden su aktığını görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments