Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tavanından su aktığını görmek

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, çok mutlu olunacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin tavanından su aktığını gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, eşe dosta yardım edileceğine, stres içinde günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sevdiğine kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tavandan su akması görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada tavandan su akmasını görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavandan su aktığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iş yeri sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments