Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işinden uzaklaşacağına, sorunların biteceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Rüyada evinin tavanından su aktığını gördüyseniz:

  • Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı, düzenlemeyi veya projeyi değiştirebilecek değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, büyük problemler yaşanacağına delalettir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek helal rızka sahip olunacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Rüyada tavandan su aktığını görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavandan su akması görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada tavandan su akmasını görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işarettir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments