Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde siyah kedi görmek

Rüyada evinde siyah kedi görmek

Rüyada evinde siyah kedi görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Rüyada evinde siyah kedi gördüyseniz:

  • Süreç uzun olmadığı için doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde siyah kedi görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah büyük kedi görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada siyah kedi sevmek çok büyük çaba sarfedeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işarettir.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada siyah kediler görmek borçları varsa ödeyeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments