Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah büyük kedi görmek

Rüyada siyah büyük kedi görmek

Rüyada siyah büyük kedi görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada siyah büyük kedi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Rüyada siyah büyük kedi görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah kedi görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük kedi görmek ibadete ağırlık verileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulur.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir kedi görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada büyük sarı kedi görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz büyük kedi görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada büyük kediler görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments