Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve beyaz kedi gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, küslükleri gidereceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına yorulur.

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek parasının her zaman bereketli olacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz siyah kedi görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz kedi görmek kendisine ev alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments