Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla siyah kedi görmek

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla siyah kedi gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla kedi görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalettir.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek düzeninin yıkılmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla sigara içmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek özel muamele göreceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, şansının kendinden yana olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla mezar görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments