Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi sevmek

Rüyada siyah kedi sevmek

Rüyada siyah kedi sevmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Rüyada siyah kedi sevmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Rüyada siyah kedi sevmek ona kol kanat gereceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi yavrusu sevmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, umutlarının yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kedi kesmek gözünün de gönlünün de doyacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz siyah kedi görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına işaret eder.

Rüyada siyah renkli kedi görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü siyah kedi görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kediden kaçmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, muradınıza ereceğinize, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments