Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve gri kedi görmek

Rüyada siyah ve gri kedi görmek

Rüyada siyah ve gri kedi görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, çok güzel günler görüleceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada siyah ve gri kedi gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek başının derde gireceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri renkli kedi görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gri renk kedi görmek karşılıksız bırakmayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işarettir.

Rüyada gri renkte kedi görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, işinden ekmeğinden olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada gri yavru kedi görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Rüyada gri kedi sevmek başarılarının hiçe sayılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gri kedi görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sözünde duracağına inanılır.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments