Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde siyah kedi görmek

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ticarette öne geçeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, geçim derdine düşeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde siyah kedi gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde yavru kedi görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde bir sürü kedi görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, müjdeli haberle geleceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kediler görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde kedi köpek görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde beyaz kedi görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde yavru kediler görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments